В тандемі з Михайлом гратиме Віктор? Почеттіно хоче, щоб Челсі Мудрика купив зіркового форварда

Переглядів 20851
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
В тандемі з Михайлом гратиме Віктор? Почеттіно хоче, щоб Челсі Мудрика купив зіркового форварда
Осімхен бореться за м'яч з Марлоном, який грає за Монцу, але належить Шахтарю. Фото: Google
Нігерієць Віктор Осімхен є одним з пріорітетів для аргентинського тренера Маурісіо Почеттіно, який хоче зробити Челсі сильнішим і здатним боротися за трофеї.

Аргентинський спеціаліст Маурісіо Почеттіно, який найближчим часом має офіційно очолити лондонський Челсі, хоче, щоб «аристократи» влітку придбали нігерійського нападника італійського Наполі Віктора Осімхена. Про це повідомляє видання The Guardian.

Аргентинський коуч вважає позицію форварда однією з тих, яка в першу чергу потребує підсилення в Челсі. При цьому зазначається, що в лондонському клубі ще не визначилися з майбутнім бельгійського форварда Ромелу Лукаку, який на правах оренди грає за міланський Інтер.

Лондонці розуміють, що домовитися про трансфер 24-річного нігерійця буде непросто, тому що чемпіон цього сезону Серії А Наполі хоче зберегти сильний склад під Лігу чемпіонів у наступному сезоні. До слова, окрім Челсі, на Осімхена претендуватиме інший клуб АПЛ Манчестер Юнайтед.

Зазначимо, що на даний момент Челсі з 43 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. 

Український легіонер лондонців Михайло Мудрик зіграв за «аристократів» 15 матчів, у яких він записав до свого активу два асисти.

X