Зірковий одноклубник Мудрика зібрався залишити Челсі: рветься з Англії на батьківщину

Переглядів 6527
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зірковий одноклубник Мудрика зібрався залишити Челсі: рветься з Англії на батьківщину
Тіагу Сілва. Фото: Google
Досвідчений бразильський захисник Тіагу Сілва збирається перейти з лондонського Челсі до Флуміненсе, за який він раніше грав у 2006-2009 роках.

Бразильський захисник Челсі Тіагу Сілва залишить лондонську команду після закінчення цього сезону. Про це повідомляє видання Globo Esporte.

До слова, раніше капітан «аристократів» продовжив контракт із лондонським клубом до літа 2024 року.

Однак 38-річний бразилець має бажання достроково припинити співпрацю з Челсі, щоб повернутися до Флуміненсе та в рідній для себе команді завершити кар'єру. За Флуміненсе Сілва грав у 2006-2009 роках. За бразильську команду він зіграв більше ста матчів та записав до свого активу дев’ять голів.

Трансфер залежатиме від домовленості Сілви з технічним директором Челсі Крістофером Вівеллем. Остаточне рішення буде ухвалене після матчу 38 туру в АПЛ, в якому лондонці зустрінуться з Ньюкаслом. Ця зустріч відбудеться 28 травня. Також перед цією зустріччю команда Михайла Мудрика зіграє з Манчестер Сіті (21.05) та з Манчестер Юнайтед (25.05). 

Стосовно Мудрика зазначимо, що український футболіст на даний момент зіграв за Челсі 15 матчів та записав до свого активу дві результативні передачі.

Челсі з 42 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці елітного англійського дивізіону. Наступний матч лондонці зіграють на своєму полі 13 травня з Ноттінгем Форест.