Навіщо Матвієнко Брайтону? Експерт оцінив можливість захиснику Шахтаря воз'єднатися з Де Дзербі

Переглядів 296
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Навіщо Матвієнко Брайтону? Експерт оцінив можливість захиснику Шахтаря воз'єднатися з Де Дзербі
Микола Матвієнко, Фото: ФК Шахтар
Ведучий «ТаТоТаке» Роберто Моралес поділився міркуваннями стосовно переходу центрбека Шахтаря Миколи Матвієнка до Брайтона, який тренує колишній тренер «помаранчево-чорних» Роберто Де Дзербі.

Моралес вважає, що Матвієнко за своїми характеристиками ідеально підходить Брайтону, який потребує підсилення в центрі захисту.

«Брайтон цілком реально може хотіти підписати Матвієнка, бо їм не завадить ще один центральний захисник. Команда зараз непогано піднялася в таблиці, йде сьома в АПЛ.

Утримувати сьоме місце необхідно за рахунок надійного захисту. Для цього Матвієнко може знадобитися Де Дзербі», – сказав Моралес в ефірі «ТаТоТаке».

На думку коментатора, якщо Брайтон захоче забрати Матвієнка взимку, Шахтар не горітиме бажанням посеред сезону його відпускати.

«Питання лише у тому, скільки готовий заплатити Брайтон. Англійські клуби заможні, але мрії топ-менеджерів безмежні», – підсумував Моралес.

В поточному сезоні в активі Матвієнка 19 матчів за Шахтар у всіх турнірах. Контракт Миколи з «гірниками» розрахований до 30 червня 2025 року. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 11 мільйонів євро.