Назад в Італію: скандальний екс-гравець Металіста не залишиться в Севільї після успішного Мундіалю

Переглядів 509
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Назад в Італію: скандальний екс-гравець Металіста не залишиться в Севільї після успішного Мундіалю
Алехандро Гомес. Фото: ФК Металіст
Новий чемпіон світу у складі збірної Аргентини Алехандро Гомес після перемоги на Мундіалі в Катарі відкритий для пропозицій лише із Серії А.

34-річний футболіст Севільї після приходу в клуб нового-старого тренера Хорхе Сампаолі не зміг порозумітися із земляком, хоча іспанський період кар'єри Гомеса складався непогано.

За інформацією інсайдера Ніколо Скіри, Гомес не сказав ще останнього слова у Серії А, тому взимку колишній гравець Металіста розглядатиме пропозиції виключно з Італії.

2021 року Гомес після шести з половиною років в Аталанті був змушений покинути команду з Бергамо після конфлікту з головним тренером Джан П'єро Гасперіні. Керівництво клубу тоді стало на бік тренера, не залишивши іншого вибору гравцю.

Цього сезону Гомес провів у складі Севільї 17 матчів, на його рахунку дві результативні передачі. Transfermarkt оцінює Алехандро у чотири мільйони євро.

На ЧС-2022 Гомес зіграв у двох матчах за збірну Аргентини. Повідомлялося, що на Гомеса претендували клуби із США, Аргентини та Близького Сходу.