«Нажерся просто»: ексхавбек Зеніта та московського Динамо згадав, як Селезньов ображав росіян

Переглядів 2641
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Нажерся просто»: ексхавбек Зеніта та московського Динамо згадав, як Селезньов ображав росіян
Владислав Радімов та Євген Селезньов. Колаж «Український футбол»
Колишній футболіст збірної Росії Владислав Радімов своєрідним чином відповів екснападнику донецького Шахтаря та Дніпра Євгену Селезньову, який раніше назвав помилкою свій перехід у краснодарську Кубань.

Володар Кубка УЄФА Владислав Радімов згадав історію про те, як українець невтішно висловлювався про представників країни-агресора.

За твердженням Радімова, українські та російські футболісти влаштували застілля, під час якого Селезньов обзивав росіян му****ми і пред'являв їм претензії.

«Компанія – кілька російських та українських футболістів. У якийсь момент Селезньов, випивши два-три келихи вина, починає з претензіями: «Ви російські му**ки» І так далі... А футболісти всі відомі, грали на чемпіонатах світу та Європи, не просто називатиму імена. 

Я розумію, що він починає перебирати, не зупиняється. Нажерся просто. Причому решта українських пацанів його заспокоювали. У результаті ми розійшлися спокійно», – сказав Радімов в ефірі пропагандистського телеканалу «Матч ТВ».

  • За Кубань Селезньов провів десять матчів у сезоні 2015-16 та забив три м’ячі.
  • На рахунку форварда залишилось 117 голів у рамках української Прем'єр-ліги. Гравець мріяв побити рекорд за цим показником, але йому не вистачило шести м'ячів, щоб повторити досягнення Сергія Реброва та семи, щоб зрівнятися із Максимом Шацьких.
  • Євген Селезньов завершив професійну ігрову кар'єру та на початку червня провів прощальний матч, у якому забив п'ять м'ячів.