«Назвіть мені хоч одного, хто цього року проявив себе в Челсі»: функціонер Шахтаря став на захист Мудрика

Переглядів 756
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Назвіть мені хоч одного, хто цього року проявив себе в Челсі»: функціонер Шахтаря став на захист Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Помічник спортивного директора Шахтаря Карло Ніколіні поділився думкою про виступи українського вінгера Михайла Мудрика у складі лондонського Челсі.

Функціонер донеччан Карло Ніколіні не став заперечувати той факт, що в матчі проти збірної Німеччини (3:3) Михайло Мудрик провів далеко не найкращий свій матч.

«Досить подивитися матч із Німеччиною, щоб зрозуміти, що Мудрик зіграв погано, це безперечно, але аналізуймо об'єктивні речі».

Ніколіні спробував пояснити невдалий виступ українського вінгера в складі Челсі.

«Мудрика взяли в січні, він був поза грою два з половиною місяці, він готувався за тих умов, у яких ми знаходимося. Вони змінили тренера і стали постійно вводити гравців без жодної логіки. Назвіть мені хоч одного, хто цього року проявив себе в Челсі».

Михайло Мудрик. Фото: УАФ

Італійському спеціалісту ситуація з Мудриком нагадує випадок з сербським нападником Душаном Влаховичем, який в збірній грає набагато впевненіше, ніж в Ювентусі.

«Зі збірною України, зі знайомою структурою та знайомими партнерами по команді, ви одразу побачили, на що він здатний, звичайно, він теж винен, якщо у нього щось не виходить, але ви повинні поставити гравців у таке становище, щоб вони викладалися на повну. Це трохи нагадує мені ситуацію з Влаховичем».

Карло відповів на запитання, чи не варто було Михайлові перейти в лондонський Арсенал замість Челсі.

«В Арсеналу інша гра, у них є Зінченко, який допоміг би йому освоїтися, інша ситуація. Челсі дотримувався певної філософії та, мабуть, сам не вірив, що вийде настільки погано, що доведеться змінити тренера», – заявив Ніколіні у коментарі TvPlay.

  • Мудрик став гравцем Челсі, перейшовши із Шахтаря у січні цього року за 100 млн євро, включно з бонусами.
  • Контракт 22-річного українця з клубом чинний до 30 червня 2031 року.
  • Михайло встиг провести 17 поєдинків за Челсі, в яких відзначився двома асистами.