«Не бачу нічого поганого»: Каладзе – про відновлення прямих рейсів між Грузією та країною-терористом

Переглядів 6318
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не бачу нічого поганого»: Каладзе – про відновлення прямих рейсів між Грузією та країною-терористом
Каха Каладзе. Фото: Google
Колишній гравець київського Динамо та Мілана Каха Каладзе поділився думкою про можливе відновлення авіарейсів між Грузією та росією.

Екс-футболіст Каладзе, а нині мер Тбілісі, виступає за поновлення прямих рейсів між Грузією та країною-терористом.

«Багато наших земляків живуть у різних містах Росії. Якщо я не помиляюся, то десь до мільйона. Якщо буде ухвалено рішення про відновлення прямих авіарейсів із Росією, то я не бачу в цьому нічого поганого».

Також Каладзе сказав, що скасувати авіасполучення із його країною вирішила росія.

«У чому проблема, що люди, яким не подобається те, що відбувається в Росії та Україні, прибувають до Грузії?

Польоти припинені за рішенням Росії, це їм вирішувати», — наводить слова Каладзе 1tv.ge.

Каладзе розпочав свою футбольну кар'єру у 1993 році, виступаючи за тбіліське Динамо. 1998 року перейшов у київське Динамо, за яке провів 71 матч і забив шість м'ячів.

У 2001 році Каладзе став гравцем Мілана. З міланською командою він виграв один чемпіонат Італії, двічі ставав переможцем Ліги чемпіонів, по одному разу ставав переможцем Суперкубку УЄФА та Клубного чемпіонату світу.

Влітку 2010 Каладзе перейшов до Дженоа на правах вільного агента. За два роки в Дженоа він зіграв 56 матчів та забив два м'ячі. 12 травня 2012 року Каладзе оголосив про завершення кар'єри.

Після завершення футбольної кар'єри зайнявся політикою. Восени 2017 року балотувався на посаду мера Тбілісі. За підсумками голосування, що відбулося 21 жовтня, набрав понад 50% голосів і переміг у першому турі. 2021 року переобрався на другий термін.

X