«Не будемо ризикувати»: Дайч розповів, чи зіграє Миколенко в наступному матчі Евертона

Переглядів 739
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Не будемо ризикувати»: Дайч розповів, чи зіграє Миколенко в наступному матчі Евертона
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Головний тренер Евертона Шон Дайч перед грою з Вулвергемптоном відповів на запитання щодо стану здоров’я українського захисника Віталія Миколенка.

23-річний захисник Евертона Віталій Миколенко отримав травму на тренуванні перед грою з лідером чемпіонату Англії Манчестер Сіті. В українця діагностували розтягнення м'яза стегна, а його команда програла підопічним Пепа Гвардіоли з рахунком 0:3.

Сьогодні, 18 травня, головний тренер Евертона Шон Дайч перед грою з Вулверхемптоном відповів на запитання журналіста щодо того, чи зможе зіграти Миколенко у наступному матчі.

«Сумніваюся, що Віталій зможе зіграти у цьому матчі, але є шанс повернутися на наступну гру. Миколенко близький до відновлення, але не будемо ризикувати», – сказав Дайч.

Цього сезону Віталій відіграв у 35 матчах за Евертон, результативними діями не відзначався. Команда Миколенка йде на 17-му місці АПЛ, маючи 32 бали після 36 турів чемпіонату. Від зони вильоту Евертон відділяє одне очко.

Наступний матч «іриски» проведуть на виїзді з Вулверхемптоном вже післязавтра, 20 травня. Гра на Молінью-Стедіум розпочнеться о 17:00 за київським часом.