Не Циганков: вболівальники визначили найкращого гравця Динамо у матчі з Металістом 1925

Переглядів 339
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Не Циганков: вболівальники визначили найкращого гравця Динамо у матчі з Металістом 1925
Руслан Нещерет. Фото: Динамо
Шанувальники київського Динамо визначили найкращого гравця матчу 15-го туру чемпіонату України проти Металіста 1925, який завершився у нічию з рахунком 0:0.

20-річний воротар Динамо Руслан Нещерет за підсумками матчу 15-го туру української Прем'єр-ліги з Металістом 1925 виявився найкращим гравцем у складі київської команди.

Динамо не змогло здобути перемогу у грі з харківським Металістом 1925 (0:0). Оскільки в атаці у киян особливо нічого не виходило, то найкращим гравцем у їхньому складі, на думку вболівальників, виявився голкіпер Руслан Нещерет. Він зберіг свої ворота порожніми та в кількох моментах рятував свою команду.

Сумарно 20-річний воротар набрав 25% голосів. Друге місце залишилося за півзахисником Віктором Циганковим – 18%, а третє поділили між собою півзахисник Віталій Буяльський та нападник Владислав Ванат – обидва по 14%. В опитуванні взяли участь понад дві з половиною тисячі фанів.

Нещерет у поточному сезоні відіграв у складі киян у десяти матчах, у яких пропустив 11 голів та три відіграв на нуль. Він є вихованцем Динамо та заграв за першу команду ще влітку 2020 року. Його контракт із біло-синіми діє до січня 2025 року.

X