«Не маєте права рота відкривати»: Леоненко жорстко висловився на адресу Вацка, Денисова та Циганика

Переглядів 4730
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Не маєте права рота відкривати»: Леоненко жорстко висловився на адресу Вацка, Денисова та Циганика
Віктор Леоненко і Віктор Вацко. Фото: Google
Колишній форвард Динамо, а зараз футбольний експерт Віктор Леоненко в жорстко розкритикував журналіста Віктора Вацка, з яким раніше працював на ТК «Футбол». Також дісталося Олександру Денисову та Ігорю Циганику.

В авторському проекті на ютуб-каналі Леоненко висловився про претензії Вацка до головного тренера Динамо Мірче Луческу.

«Вацко починає знову ганяти Луческу. Де ти Вітя? Ти взагалі грав у футбол та в якому клубі? Ви стільки всього розповідаєте, ви звідки взагалі? Ви вже з Денисовим розповідали про Факунду Феррейру, де він? Про цього найкращого бомбардира».

Також Леоненко негативно висловився на адресу екс-директора ТК «Футбол» Олександра Денисова.

«Ви у футбол не грали і не маєте права рота відкривати на когось і десь. Вдома дружині можна розповідати чи синові, він у тебе футболістом росте. Сподіваюся, що виросте їм, на відміну тебе».

Наступним у черзі на критику від Леоненка став журналіст Ігор Циганик.

«Циганик знає все. Навіть Ванга не вгадує. Мені подобається це слово «джерело». Я вигадав «ручок». Вони протягом сезону хе*ню несуть і все нормально. І навчають усіх. Хто – коментатори».

Нагадаємо, що у квітні цього року Денисов оголосив про звільнення з «Футбол» Леоненка. Причиною цього стало інтерв'ю експерта, в якому він заявив, що вважає неправильним дискваліфікацію російських спортсменів з міжнародних змагань.