«Не можна так український футбол ганьбити»: фанати Дніпра-1 рознесли команду Кучера після фіаско від АЕКу

Переглядів 1598
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Не можна так український футбол ганьбити»: фанати Дніпра-1 рознесли команду Кучера після фіаско від АЕКу
Дніпро-1 проти АЕКу. Фото: Google
Шанувальники Дніпра-1 прокоментували у соціальних мережах виліт своєї команди з Ліги конференцій за наслідками двоматчевого протистояння з АЕКом.

Учора, 23 лютого, Дніпро-1 зіграв унічию з АЕКом (0:0) і, за результатами двоматчевого протистояння, поступився кіпріотам путівкою до 1/8 фіналу Ліги конференцій (1:2).

Шанувальники Дніпра-1 розділилися на думці. Одна частина вболівальників розкритикувала гру команди Кучера за відсутність характеру та результату.

Brslv_90: «Команда ніяка. Усі гравці абсолютно не грали, жодного характеру, боротьби. Беззуба дохла команда, у якої одна тільки назва. Навіщо всі ці нові гравці якщо не грають. Ось візьміть і киньте СКД-1 до другої ліги і вони там будуть внизу таблиці. 

Не можете грати, то візьміть перерву від футболу до кінця війни. Не можна так український футбол ганьбити. Ми ж втрачаємо бали у таблиці коефіцієнтів»

Demidov_evgeniy: «Безхребетна нудятина. А казали, що розуміють, який це важливий матч. Дуже слабо"

Mark_b4g: «Хлопці, заспокойтеся! Якщо Дніпру подобатися чистити гівно у Кіпріотів, нехай це роблять. Це вибір кожного і ми маємо його поважати».

Olx_guldan: «Нулячі»

Але знайшли й віддані фанати Дніпра-1, які підтримали команду після прикрого вильоту з єврокубків та продовжують вірити у майбутній успіх».

Vbfruna: «Ганьба»

Джевагардан_17: «Наступного року чекаємо в Лізі чемпіонів»

Dima25.01.2008: «Шкода, але все ще попереду»

Аndrey.salnikov: «Дякую за гру, все буде Україна, не турбуйтеся про хейтерів у коментарях. Сконцентруйтеся на золоті, у вас все вийде»

Bobro.stas77: «Все одно найкращі. Успіхів у наступних матчах»

Раніше ми писали, як уболівальники Шахтаря відреагували на прохід до 1/8 фіналу Ліги Європи.

X