«Не можу сказати, що Ренн в тонусі»: екс-гравець збірної України сказав, хто пройде в 1/8 Ліги Європи

Переглядів 506
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не можу сказати, що Ренн в тонусі»: екс-гравець збірної України сказав, хто пройде в 1/8 Ліги Європи
Футболісти Шахтаря. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар зустрінеться із французьким Ренном у другому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Колишній гравець збірної України Олег Шелаєв зробив свій прогноз на це протистояння.

Колишній півзахисник національної збірної України Олег Шелаєв поділився очікуваннями від поєдинку у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між французьким Ренном та донецьким Шахтарем.

«Думаю, що це приблизно дві рівні команди. У донеччан є тиждень на підготовку до зустрічі у відповідь. По матчу з Шахтарем не можу сказати, що французький клуб у дуже хорошому тонусі перебуває. Тому шанси на прохід до 1/8 фіналу рівні, як на мене.

Донеччани виграли у першому матчі. Ренн програв уже три офіційні матчі поспіль, і ми побачили його вразливі місця. На всіх чекає відмінний поєдинок у Франції за тиждень. Звичайно ж, ми бажаємо Шахтарю пройти в наступний раунд, це йому під силу», - сказав Шелаєв.

Матч Ренн – Шахтар відбудеться у четвер, 23 лютого. Початок о 22:00 за Києвом. Перша зустріч завершилася перемогою «гірників» з рахунком 2:1.

X