«Не очікували, що в наші ворота призначать пенальті»: хавбек Динамо – про перемогу над ЛНЗ в УПЛ

Переглядів 771
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не очікували, що в наші ворота призначать пенальті»: хавбек Динамо – про перемогу над ЛНЗ в УПЛ
Назар Волошин. Фото: ФК Динамо
Вінгер київського Динамо Назар Волошин прокоментував результат поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги проти черкаського ЛНЗ (4:2).

Назар Волошин поділився своїми враженнями від матчу Динамо із ЛНЗ. Вінгер вважає, що арбітр правильно призначив пенальті, коли Караваєв зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Також українець вважає, що заміни посилили гру.

«Ми не очікували, що виникне такий момент, і до наших воріт призначать пенальті. На мій погляд, 11-метровий був призначений справедливо, принаймні так здалося з мого ракурсу. Відразу після того, як рахунок став рівним, були заміни. Я вийшов одночасно з Беніто. Вважаю, що ми добре вийшли, додали темпу атакам».

Вінгер столичного гранда оцінив власний гол, який забив у кінцівці матчу.

«Караваєв віддав на Буяльського, той продовжив Беніто, а той викотив мені м'яч на порожні ворота. Все було вигадано на полі, трохи креативу від кожного. Моє завдання було опинитися в потрібному місці», — розповів Волошин для пресслужби київського клубу.

  • Динамо здобуло ювілейну, 50-ту перемогу, а також забило 150-й гол (м'яч Бражка) за керівництва 78-річного румунського фахівця.
  • Наразі кияни посідають четверте місце в чемпіонаті України, маючи 12 очок та ще три гри в запасі.
  • На Динамо в дев'ятому турі УПЛ чекає домашня гра з Олександрією. Поєдинок розпочнеться у неділю, 1 жовтня, о 19:00.