«Не очікував такого позитивного результату»: Франков відреагував на перемогу збірної України U-21 над французами

Переглядів 6415
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Не очікував такого позитивного результату»: Франков відреагував на перемогу збірної України U-21 над французами
Артем Франков. Фото: Google
Відомий спортивний журналіст Артем Франков прокоментував поєдинок 1/4 фіналу Євро-2023 між Францією та Україною, відверто зізнавшись, що не очікував побачити тріумф команди Руслана Ротаня.

Колишній головний редактор культового щотижневика «Футбол» Артем Франков, залишився не просто задоволеним перемогою молодіжної збірної України над Францією в 1/4 фіналу Євро-2023, а приємно враженим.

«Ну що, друзі! Вітаю всіх із перемогою нашої молодіжки над збірною Франції та довгоочікуваною, першою путівкою на Олімпіаду. У жодному разі не очікував такого позитивного результату, але повернення Мудрика і вся чудова команда зробили справу. Чудову, до біса приємну і славну справу!

Зрозуміло, окреме ура і спасибі Руслану Ротаню і його штабу. Повторюся — не очікував, недооцінював (більше, ніж виходу з групи), тим приємніше те, що сталося))) Галлів, «шьорт поб’єрі», прибрали по ділу!», — написав явно на емоціях Франков у своєму телеграм-каналі.

  • Фінал молодіжного Євро-2023 відбудеться у грузинському місті Батумі у суботу, восьмого липня.
  • На Олімпійські ігри 2024 року, які приматиме столиця Франції Париж, від Європи кваліфікувалися Україна, Ізраїль, Іспанія та Франція (країна-господиня турніру).