Не помітили чемпіона: Дніпро-1 розгромно переміг Пахтакор завдяки голам Довбика та гравців Металісту

Переглядів 429
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Не помітили чемпіона: Дніпро-1 розгромно переміг Пахтакор завдяки голам Довбика та гравців Металісту
Артем Довбик. Фото: ФК Дніпро-1
Лідер української першості Дніпро-1 виявився сильнішим за чемпіона Узбекистану – Пахтакора (3:0), який тренує легенда Динамо Максим Шацьких.

Дніпро-1 проводить у Туреччині підготовку до старту другої частини сезону. Черговим спаринг-партнером української команди виявився чемпіон Узбекистану – Пахтакор, який тренує Максим Шацьких.

Дніпро-1 вийшов уперед на 25-й хвилині матчу. Українці високий пресинг на половині поля Пахтакора приніс свої плоди. Захисник узбецької команди віддав пас на голкіпера, але той послизнувся та залишив м'яч для гравця Дніпра-1. Цей епізод закінчився голом Клименчука у порожні ворота.

Через вісім хвилин Дніпро-1 подвоїв свою перевагу. Довбик відібрав м'яч у гравця Пахтакора в центрі поля, далі пройшов зі сферою до лінії штрафного майданчика і влучним ударом вразив ворота суперника.

На початку другого тайму гравці Дніпра-1 втекли у швидку контратаку та вивели на ударну позицію Танковського, який зі штрафного майданчика відправив сферу в нижній кут воріт. Варто зазначити, що Танковський та Клименчук є гравцями Металіста та перебувають у Дніпрі-1 на перегляді.

Свій наступний двобій Дніпро-1 проведе 20 січня проти польського Ракува.

X