«Не розумів, як я можу допомогти»: Миколенко пригадав, як зустрів новину про початок війни в Україні

Переглядів 1379
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
 «Не розумів, як я можу допомогти»: Миколенко пригадав, як зустрів новину про початок війни в Україні
Віталій Миколенко. Фото: Google
Захисник Евертона та збірної України Віталій Миколенко поділився власними спогадами про те, як 24 лютого минулого року дізнався про початок великої війни рф проти України.

Миколенко зізнався. що в перші години після початку вторгнення почував себе розгубленим, оскільки пройшло досить мало часу після переїзду до Евертона.

Українець в інтерв'ю британським медіа поділився власними спогадами про події 24 лютого минулого року та розповів про реалії, в яких живуть українці всередині країни.

«Пригадую, як прокинувся близько третьої ночі. Побачив повідомлення, що це почалося, куди вже влучили ракети. Дуже боявся. Я не розумів, як, мабуть, і всі в Україні, і ті, хто був за кордоном, що робити. Не знав, як допомогти батькам, друзям.

За останні місяці були великі проблеми з електроенергією. Багато людей не мають опалення, не мають світла. Важко уявити, як люди живуть.

Я не знаю, коли це закінчиться, сподіваюсь, що якомога швидше. Дуже важко думати про те, що це все ще триває», – наводить слова Миколенка SkySports.

23-річний Миколенко провів у поточному сезоні 24 матчі, але не відзначився результативними діями.

Нагадаємо, що Евертон посідає 16 місце з 21 очком в активі в турнірній таблиці чемпіонату Англії після 23 зіграних матчів.

X