«Не розумію, чому ви кажете про кризу»: Ребров підкреслив важливість завтрашнього матчу відбору до Євро-2024

Переглядів 2734
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Не розумію, чому ви кажете про кризу»: Ребров підкреслив важливість завтрашнього матчу відбору до Євро-2024
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров відповів на питання журналістів на регламентній пресконференції в переддень матчу проти Італії.

Сергій Ребров запевнив, що в його команді, на щастя, не додалося більше травмованих гравців, після дуже непростого матчу проти Англії (1:1).

«У гравців є невеликі пошкодження, але сьогодні всі тренуються. Подивимося після тренування. У нас 22 гравці, 3 воротарі – потрібно робити вибір. Мікротравми не дуже заважають.

Футболісти зараз не отримують особливого навантаження, вони відновлюються. Сьогодні ми більше знайомимося з полем, з суперником. Два дні займаємося без навантажень».

Також наставник України категорично не згоден, що у збірної Італії нині криза. Ребров вважає, що матч буде складним, а його результат дуже важливим.

«Я не розумію, чому ви кажете про кризу Італії. Я бачив всі їхні матчі, зокрема у Лізі націй. Це дуже сильна команда. Це важливий матч для них, але водночас важливий для нас.

Потрібно поважати суперника, однак ми маємо зосередитися на своїй грі. Якщо не покажемо свій футбол – буде дуже складно. Це топ-команда, тому ми її ще не перемагали», – сказав Ребров.

  • 9 вересня Україна зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1. З аналогічним рахунком закінчився і матч Італії проти Північної Македонії.
  • Підопічні Реброва наразі посідають другу сходинку у Групі С, маючи сім балів після чотирьох зіграних поєдинків. Команда Спалетті має чотири очки після трьох матчів.
  • Поєдинок Італія – Україна буде зіграно в Мілані, завтра, 12 вересня. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • Між собою збірні України та Італії зустрічалися вісім разів: дві нічиї та шість перемог італійців.