«Не скоро відновиться»: Маркевич засмутив фанатів Карпат напередодні зустрічі зі старим знайомим

Переглядів 7089
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Не скоро відновиться»: Маркевич засмутив фанатів Карпат напередодні зустрічі зі старим знайомим
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич дав коментар напередодні гри з ФК Епіцентр та розповів про травмованих гравців своєї команди.

Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич поділився очікуваннями від поєдинку шостого туру Першої ліги, в якому його команда зійдеться з підопічними Сергія Нагорняка ФК Епіцентр.

«Я добре знаю Нагорняка, який очолює Епіцентр. Протягом двох років ми разом працювали у Дніпрі. Це сильний та кваліфікований тренер. Поразка у минулому турі слугуватиме їм додатковою мотивацією.

Відзначу центральну вісь Епіцентру, де виступають сильні футболісти. Минулий матч проти тернопільської Ниви не є показником. Команда Нагорняка була втомлена після кубкового поєдинку».

Також Маркевич розповів про травмованих футболістів Карпат.

«Маємо певні кадрові проблеми. Євген Підлепенець не скоро відновиться після ушкодження, а ось Владислав Клименко невдовзі зможе нам допомогти. Були проблеми у Вадима Сидуна. Можливо, він буде в запасі. Принаймні, ми зробимо все для того, щоб усіх поставити на ноги», – сказав Маркевич для клубної пресслужби.

Напередодні гри з Епіцентром Карпати відзначилися придбанням захисника та капітана Олександрії.

  • Маркевич та Нагорняк працювали у Дніпрі з 2014 по 2016 рік. Разом з командою вони дійшли до фіналу Ліги Європи в сезоні 2014/15, де поступилися Севільї (2:3).
  • У суботу, 2 вересня, Карпати прийматимуть Епіцентр. Початок матчу запланований на 13:00.
  • Наразі команда Маркевича посідає перше місце у Першій лізі групи А, маючи 13 очок після п'яти турів.