«Не там треба було шукати»: Севідов прокоментував різкі слова Поворознюка про звільнення Ковальця з Інгульця

Переглядів 8275
Максим Недавній Максим Недавній
6 голосів
«Не там треба було шукати»: Севідов прокоментував різкі слова Поворознюка про звільнення Ковальця з Інгульця
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Відомий український фахівець Олександр Севідов прокоментував звільнення Сергія Ковальця з посади головного тренера петрівського Інгульця, президентом якого є Олександр Поворознюк.

Президент Інгульця Олександр Поворознюк звільнив головного тренера Сергія Ковальця після 30-го туру УПЛ та призначив на його місце в.о. наставника Владислава Лупашка.

Петрівська команда під керівництвом нового тренера програла черкаському ЛНЗ у стикових матчах за місце у вищому дивізіоні та вилетіла до Першої ліги (1:1, 1:2).

В ефірі свого ютуб-каналу  Поворознюк прокоментував ситуацію зі звільненням головного тренера команди.

«Дуже шкодую, що я поставив Ковальця. Навіть будь-кого з моїх тих хто є поставив би – було б краще.  Фізично футболісти дуже погано підготувалися взимку, хоча гроші я не шкодував. Цю фізику треба закладати взимку, вони цього не зробили. Ми стартанули добре, а потім все пішло на спад».

Відомий український фахівець Олександр Севідов відреагував на ці слова Поворознюка, звернувшись до власника Інгульця в ефірі ютуб-каналу «Фінти та Підкати».

«Я хочу сказати зі свого досвіду, Олександре Григоровичу, навіть не готова команда набирає форму за рахунок ігор. Хто вам це підказав – або зробив це спеціально, або погано розуміється на футбольній кухні. На мій погляд, не там треба було шукати».

Олександр Севідов. Фото: Google

  • 54-річний Ковалець очолив Інгулець у січні цього року;
  • Петрівська команда під керівництвом наставника провела 16 матчів та набрала 18 очок;
  • Інгулець провів в українській Прем'єр-лізі три останні сезони;
  • 53-річний Севідов отримав довічне усунення від футболу за участь у договірних матчах ПФК Суми, в якому він працював консультантом з 2017 по 2018 рік.