«Не таємниця»: президент ЛНЗ назвав орієнтовний бюджет клубу в Прем’єр-лізі

Переглядів 916
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Не таємниця»: президент ЛНЗ назвав орієнтовний бюджет клубу в Прем’єр-лізі
ЛНЗ. Фото: Google
Президент черкаського ЛНЗ Андрій Полтавець розповів з яким бюджетом його команда братиме участь у дебютному сезоні в українській Прем'єр-лізі.

Президент черкаського ЛНЗ Андрій Полтавець в інтерв'ю ютуб-каналу FanDay поділився деталями про бюджет команди на наступний сезон.

«Ми ще й не рахували на сезон скільки нам потрібно коштів. Кожен день з’являються якісь додаткові витрати. Якби ми сиділи й рахували, то місяць би знадобився, щоб порахувати це все. Ми для себе розуміємо орієнтовну цифру від і до, в яку суму нам це все обійдеться для нашої компанії».

Президент клубу з Черкащини назвав бюджет клубу 

«Не таємниця, що бюджет середняків міцних це – плюс мінус 3 мільйони доларів. Це рівень, який дозволить боротись за серединку, за виживання і за певних обставин і за трошки вищі місця. Є п'ять-шість клубів у яких бюджети 5 мільйонів доларів і вище, або 7 мільйонів і вище».

Полтавець заявив, що першочергове значення має не бюджет клубу, а те, як його використовують.

«Потрібне правильне використання цих коштів, трансфери, тренерські рішення, і тоді навіть з 3х-2-х мільйонним бюджетом теоретично можна поборотись за якісь високі місця єврокубкові. Ми розуміємо, що десь від 3 до 5 мільйонів доларів нам потрібно витратити для того, щоб клуб закріпився в УПЛ».

  • ЛНЗ у перехідних матчах за право грати в УПЛ переміг Інгулець (3:2).
  • Уперше в історії команда з Черкащини зіграє в елітному українському дивізіоні..
  • Раніше був названий бюджет ще одного новачка УПЛ – житомирського Полісся.