Не тільки «Донбас Арена» у жахливому стані: у мережі з’явилися фото занедбаного стадіону чемпіонського Дніпра

Переглядів 1019
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Не тільки «Донбас Арена» у жахливому стані: у мережі з’явилися фото занедбаного стадіону чемпіонського Дніпра
«Метеор». Фото: Google
У мережі з'явилися свіжі фотографії легендарного стадіону «Метеор», розташованого у місті Дніпро, на якому місцевий клуб ставав двічі чемпіонами.

На сьогоднішній день стадіон перебуває у вкрай запущеному стані: його територію вкрила рослинність, трава та бур'ян, а на трибунах вже ростуть дерева.

«Метеор» останній раз був активно використаним восени 2021 року, коли команда ВПК-Агро грала на ньому свої домашні матчі у першій лізі.

Проте, після подій, пов'язаних із війною, команда з Дніпропетровської області припинила свою участь у турнірі та була виключена з ПФЛ.

«Метеор» відомий також як домашній стадіон футбольного клубу Дніпро, який використовував його з моменту відкриття у 1966 році до побудови «Дніпро-Арени» у 2008 році.

  • У період з 2014 по 2017 рік на стадіоні свої домашні матчі проводили Іллічівець та Сталь.
  • Також у 2005 році «Метеор» був вибраним для проведення єдиного у своїй історії матчу національної збірної України, це був поєдинок кваліфікації на ЧС-2006 проти Албанії, який завершився з рахунком 2:2. 
  • «Метеор» відомий також як домашній стадіон футбольного клубу Дніпро, яки двічі ставав чемпіоном СРСР у 1983 та 1988 роках.