Не тільки Піхальонок та Гуцуляк: взимку Дніпро-1 може покинути ще один важливий виконавець

Переглядів 6277
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Не тільки Піхальонок та Гуцуляк: взимку Дніпро-1 може покинути ще один важливий виконавець
Валентин Рубчинський. Фото: СК Дніпро-1
Півзахисником Дніпра-1 та молодіжної збірної України Валентином Рубчинським цього літа цікавилася чеська Славія. Українець зацікавив пражан після очних ігор з дніпрянами у Лізі Європи.

21-річний хавбек Дніпра-1 Валентин Рубчинський перебував на радарах представників чеської Славії, але далі зацікавленості справа не пішла.  Інформує телеграм-канал «ТаТоТаке».

Жодних подробиць джерело не називає, лише натякає, що інтерес до Рубчинського з’явився після очних матчів Дніпра-1 та Славії у кваліфікації Ліги Європи.

Напередодні також з'явилась інформація, що ще один півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок знаходиться в сфері інтересів одразу кількох європейських клубів.

Придивлялися клуби зі Старого світу і до Олексія Гуцуляка. У футболіста навіть був варіант з переходом до бельгійського Левена.

  • У серпні пражани відправили дніпрян за борт змагань, викинувши українську команду з плей-офф раунду Ліги Європи (3:0, 1:1).
  • Валентин Рубчинський забив єдиний гол Дніпра-1 у двоматчевому протистоянні зі Славією.
  • У поточному сезоні Рубчинський зіграв за Дніпро-1 десять поєдинків у всіх турнірах: один гол, три результативні передачі.
  • В сезоні 2022/2023 Рубчинський також провів у футболці команди з Дніпра: 28 матчів, один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює гравця в один мільйон євро.