«Не точний, часом нервовий»: італійська преса оцінила гру Малиновського у товариському матчі Аталанти

Переглядів 838
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Не точний, часом нервовий»: італійська преса оцінила гру Малиновського у товариському матчі Аталанти
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Руслан Малиновський допоміг Аталанті здобути перемогу в останньому товариському матчі проти Ніцци (3:0). Італійська преса оцінила дії українського хавбека та поставила йому оцінку.

Авторитетний та популярний портал tuttoatalanta.com, м'яко кажучи, не дуже втішно висловився з приводу гри півзахисника збірної України Руслана Малиновського у товариському матчі його Аталанти проти французької Ніцци (3:0).

Наш хлопець провів на полі 68 хвилин і відзначився передгольовою подачею кутового та промахом із забійної позиції на самому початку другого тайму. Саме на цій невдачі Руслана автори та й акцентували увагу, виставивши Малиновському за дії найгіршу оцінку в команді (п'ятірку) та два такі коментарі: 

«Не точний, часом нервовий. Футболіст його калібру має реалізовувати подібні гольові моменти»

Зазначимо, що перший офіційний поєдинок у команди Малиновського заплановано на 4 січня. Аталанта у гостях зіграє проти Спеції у Рамках Серії А.

Першу частину сезону Аталанта завершила на шостому місці, маючи у своєму активі 27 очок після 15 зіграних матчів. Малиновський провів за команду 14 поєдинків, у яких забив один гол та віддав дві гольові передачі.

X