«Я був у схожій ситуації»: Шевченко підтримав Кейна, який не реалізував пенальті у чвертьфіналі ЧС

Переглядів 2185
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Я був у схожій ситуації»: Шевченко підтримав Кейна, який не реалізував пенальті у чвертьфіналі ЧС
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній легендарний нападник Мілана Андрій Шевченко прокоментував промах із пенальті форварда збірної Англії Харрі Кейна у матчі 1/4 фіналу ЧС-2022 проти Франції (1:2).

Іменитий український екс-форвард Мілана та збірної України Шевченко вважає, що нападник національної команди Англії Кейн провів добрий чемпіонат світу.

«Для мене він один із найсильніших нападників в історії Англії. Він повернеться сильніше. Пенальті – це велика відповідальність. Я вважаю, що він чудово зіграв на чемпіонаті світу.

Він був лідером команди, забив перший пенальті, взяв на себе цю відповідальність. Так, він не забив другий, але це частина гри. Він багато чого взяв він».

Також Шевченко заявив, що розуміє розчарування Кейна після незабитого пенальті у ворота французів.

«Неймовірний гравець з огляду на його цифри та матчі. Я збираюся надати йому всю свою підтримку, бо я був у такій ситуації та знаю, що це означає. Ви просто маєте продовжувати вірити. Результати прийдуть», — наводить Шевченка Sky Sports.

Зазначимо, що у кар'єрі Шевченка був схожий епізод, коли він не реалізував пенальті у фіналі Ліги чемпіонів 2004/05 проти Ліверпуля (3:3, 2:3 після пенальті).

Нагадаємо, що у чвертьфіналі чемпіонату світу в Катарі Кейн забив один гол із пенальті у ворота Франції на 54-й хвилині, але другий удар з одинадцятиметрової позначки на 84-й хвилині виявився невдалим, що дозволило команді Дідьє Дешама вийти в 1/2 фіналу ЧС.