«Не треба було призначати тренером збірної людину, яка нічого не досягла»: Буряк розкритикував УАФ

Переглядів 41267
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
11 голосів
«Не треба було призначати тренером збірної людину, яка нічого не досягла»: Буряк розкритикував УАФ
Леонід Буряк. Фото: Google
Колишній головний тренер Динамо Леонід Буряк не задоволений діями та рішеннями, які приймає УФА. Зокрема невизначеністю щодо кандидатури нового головного керманича збірної.

Екстренер національної збірної України та київського Динамо Леонід Буряк назвав ненормальною ту ситуацію, що нині відбувається навколо призначення/непризначення нового головного тренера головної команди країни.

«Це дивно, особливо, з огляду на те, наскільки у нас футбольна країна. Країна, яка має трьох володарів Золотого м’яча, достатньо кваліфікованих спеціалістів, налагоджену вже роками систему підготовки збірної України. Не треба було нічого ламати, адже все працювало. Не треба було призначати на посаду керманича національної команди людину (Руслана Ротаня. - Прим.), яка нічого не досягла в тренерській справі».

Також Буряк висловив свою думку відносно того, що найпевніше керувати національною збірною доручать легендарному динамівцю Сергію Реброву. 

«Я, звичайно, бажаю Сергію Реброву успіхів. Але, навіщо робити з його призначення секрет? Вся країна в невіданні, і це в час, коли йде війна. Футбол зараз – це важливо, це віддушина для людей в дуже складний час. Тому, всі ці секрети – це ненормально. А щодо можливого поєднання посад – це питання до Реброва. Значить, такі йому умови поставили»,  –  сказав Буряк в інтервю сайту Footboom1.

За інформацією топового інсайдера Фабріціо Романо, яку підхопили, поширили та доповнили посилаючись на свої джерела деякі вітчизняні журналісти, саме  Сергій Ребров працюватиме головним тренером національної збірної України. 

Офіційно про призначення Реброва головним тренером збірної мають повідомити вже на наступному тижні.