Ребров дав перший коментар після інсайду Романо, що він очолить збірну України: ви будете здивовані

Переглядів 70532
Дмитро Котков Дмитро Котков
7 голосів
Ребров дав перший коментар після інсайду Романо, що він очолить збірну України: ви будете здивовані
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Сергій Ребров опублікував у себе в інстаграмі пост, але публікація стосується не новини про те, що він очолить збірну України. Коуч звернувся до Аль-Айна після перемоги в матчі з Аль-Насром.

Сьогодні, 18 травня, з’явилася новина від італійського інсайдера Фабріціо Романо про те, що Сергій Ребров стане головним тренером збірної України. 

Всім, звісно, одразу захотілося дізнатися, що про цей інсайд думає сам Ребров. І ось він виклав у себе в інстаграмі свіжий пост, але він стосується нинішньої команди українського спеціаліста Аль-Айна.

«Хороший результат у нашій заключній домашній грі сезону. Час зосередитися на другому матчі та здобути путівку у фінал, щоб ми мали шанс завершити цю складну кампанію на мажорній ноті», – написав Ребров у себе в інстаграмі.

Ребров мав на увазі результат першого матчу півфінального протистояння Кубку ОАЕ, в якому Аль-Айн з розгромним рахунком 4:1 виграв у Аль-Насра. Матч-відповідь відбудеться 21 травня.

Зазначимо, що вже в червні в рамках відбіркового циклу Євро-2024 футболісти збірної України зіграють з Північною Македонією (16.06) та Мальтою (19.06). Також 12 червня українська збірна в рамках спарингу зустрінеться з Німеччиною в Бремені.

X