«Не треба скиглити»: Вернидуб залишився вкрай незадоволений поведінкою Йовічевіча

Переглядів 3333
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Не треба скиглити»: Вернидуб залишився вкрай незадоволений поведінкою Йовічевіча
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував розгромну поразку своєї команди у матчі 17-го туру УПЛ із донецьким Шахтарем з рахунком 0:3.

Юрій Вернидуб зізнався, що це не той результат, який він хотів здобути. 

«Програли 0:3. Не той рахунок, який хотілося б бачити. Але що є, то є. Треба піднімати голову та рухатись далі. Шахтар – лідер чемпіонату України; клуб, який регулярно грає в Лізі чемпіонів. Вітаю їх сьогодні з перемогою, та бажаю, аби пройшли Фейєноорд. Щодо нас, подивимось гру, розберемо помилки».

Також наставник Кривбасу озвучив дивні вимоги Шахтаря перед поїздкою до Кривого Рогу. 

«Головне, що зіграли з Шахтарем у Кривому Розі. Хоча зі сторони Шахтаря було багато нюансів… Вони навіть оприлюднили свій графік перебування у Кривому Розі: коли їдять, сплять та ходять у туалет. Це, чесно кажучи, смішно. Їм так тяжко… Хлопці, тяжко там, де вас немає. Там, де зараз наші українські захисники роблять усе, щоб ми могли займатись своєю улюбленою роботою».

Крім того, Вернидуб закликав представників донецького клубу перестати скаржитися і нагадав, що складно українським військовим на лінії фронту. 

«Ці хлопці кожен день дивляться в очі смерті. Ось це тяжко. Так, за те, що Шахтар заробляє очки у скарбничку України, за це дякую. Думаю, кожен тренер УПЛ мене підтримає. А вони не думають, як іншим командам УПЛ важко?! Тяжко їздити по іншим містам?! Ось це мене обурює». 

На завершення Вернидуб сказав, що йому не сподобалася поведінка головного тренера Шахтаря Ігора Йовічевіча. 

«І така поведінка їх тренера з того, що я бачив... Це зовсім не личить Йовічевічу. Якщо ти вивчив українську мову, то вже будь українцем до кінця.

Відвертатись, коли йдеш до нього руку потиснути… Це його справа. Ну що ж, він же ображений. Мій посил до ФК «Шахтар» - не треба скиглити, бо нам «дуже легко», – цитує Вернидуба прес-служба клубу.

На даний момент Кривбас займає сьоме місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 21 очко.