«Не вчив я Шевченка курити!»: Леоненко заперечив слова Сабо та заявив, що не дружить з Шовковським

Переглядів 7028
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Не вчив я Шевченка курити!»: Леоненко заперечив слова Сабо та заявив, що не дружить з Шовковським
Андрій Шевченко. Фото: Динамо
Колишній форвард київського Динамо Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, відповів екс-наставнику збірної України Йожефу Сабо на звинувачення в тому, що він згубно впливав на Андрія Шевченка.

Йожеф Сабо в інтерв'ю «Українському футболу» заявив, що Віктор Леоненко негативно впливав на майбутню зірку світового футболу Андрія Шевченка.

«Шовковський не піддавався на виверти Леоненка. Єдиний, кого Леоненку вдалося прибрати до рук - це Шевченко. Але, слава Богу, нам швидко вдалося вирвати його з обіймів Леоненка. 

У цьому дуже допоміг Ігор Михайлович Суркіс, до якого я звернувся, коли дізнався, що коїться неподобство. Адже не дарма батько Шевченка сказав: «Андрюша, ти повинен Сабо за життя пам'ятник поставити!».

Сам же Леоненко вирішив спростувати слова Сабо, заявивши, що ніяк згубно не впливав на Шевченка.

«Шева, ну скажи вже, що я на тебе ніяк не впливав! Не вчив я його курити! Шева не такий недолугий, як Сабо думає. Шева і Ребров навчилися у мене футболу, це так. Чому я мав впливати на Шовковського? 

Він не мій друг, ми просто грали разом, він спілкувався з Ващуком. Я нормально ставився до Шовковського і ні на кого в команді не впливав», - сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі. 

Шевченко виступав у Динамо з 1993 по 1999 рік і з 2009 по 2012. Леоненко захищав кольори київського гранда з 1993 по 1998 рік.