«Не відповідає дійсності»: УАФ відреагувала на рішення про усунення Павелка з посади президента організвції

Переглядів 277
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Не відповідає дійсності»: УАФ відреагувала на рішення про усунення Павелка з посади президента організвції
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Пресслужба Української асоціації футболу прокоментувала інформацію про усунення Андрія Павелка з посади президента організації.

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про усунення президента Української асоціації футболу Андрія Павелка з посади.

Пресслужба УАФ випустила заяву, в якій повідомила про подання апеляції на це рішення.

«Опублікована у ЗМІ інформація про усунення президента УАФ Андрія Павелка з посади на один місяць маніпулятивна і не відповідає дійсності. Андрій Павелко продовжує виконувати обов'язки Президента УАФ до набрання відповідного рішення суду законною силою.

Оскарження сьогоднішнього рішення Печерського суду вже направлено до апеляційної судової інстанції. Також розпочато роботу з підготовки позовних заяв до Європейського суду з прав людини», – говориться в заяві УАФ.

У разі, якщо апеляцію не буде прийнято, рішення суду набуде чинності 22 лютого.

Очільника УАФ підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.