«Не вистачає футболістів високого рівня»: Лавриненко озвучив причини поразки Інгульця від Кривбасу

Переглядів 288
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не вистачає футболістів високого рівня»: Лавриненко озвучив причини поразки Інгульця від Кривбасу
Сергій Лавриненко. Фото: Інгулець
Головний тренер Інгульця Сергій Лавриненко прокоментував поразку своєї команди у матчі дев’ятого туру чемпіонату України проти Кривбасу з рахунком 1:2.

Наставник Інгульця Лавриненко вважає, що реалізація та вилучення стали причинами поразки від Кривбасу.  

«Для нас це дуже болюча поразка. Як і кожна невдача вона не дає позитивних емоцій. Нічого, будемо працювати далі та робити висновки. Десь вилучення посприяло тому, що Кривбас відчув свою перевагу. Наші грубі помилки в обороні призвели до голів.

Зрозуміло, якби ми забили цей перший мʼяч, все могло скластись по-іншому. На жаль, реалізація нас підвела. Дуже важко нам даються голи. Вилучення також було на користь суперника, адже ми психологічно після цього програли».

Також Лавриненко вважає, що його команді не вистачає більш майстровитих виконавців.

«Чого не вистачає Інгульцю в останніх матчах? Футболістів. Більш високого рівня. Так, характер це характер. Ми кожній команді даємо бій, але слід розуміти, що клас футболіста, або є, або немає. 

У нас поки немає можливості запрошувати гравців більш високого рівня, тому маємо що маємо на даний момент», — наводить слова Лавриненко офіційний сайт Кривбасу.  

В наступному турі Кривбас випробує себе на фоні Динамо, а Інгулець чекає зустріч з ФК Рух. Обидва поєдинки десятого туру пройдуть 30 жовтня.