«Не вважаю Мудрика зіркою»: Алієв порівняв сучасну збірну України U-21 з командою часів себе та Мілевського

Переглядів 12508
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Не вважаю Мудрика зіркою»: Алієв порівняв сучасну збірну України U-21 з командою часів себе та Мілевського
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній гравець національної збірної України та київського Динамо, а нині боєць ЗСУ Олександр Алієв, поділився своїми думками стосовно матчу молодіжного Євро-2023 Франція – Україна.

Срібний призер молодіжного чемпіонату Європи 2006 року, ексгравець київського Динамо Олександр Алієв поділився очікуваннями від гри 1/4 фіналу Євро-2023 Франція – Україна та опустив з небес на землю Михайла Мудрика.

«Франція дуже складний суперник, але і в нашої команди класні молоді пацани. Ротань точно налаштує всіх на бій, пояснить тим хто не розуміє можливо про важливість цієї гри, а там … будемо вболівати.

Вірю, що наші хлопці професіонали і мотивація в них захмарна», – стримано сказав Алієв.

Відповів Олександр і на питання стосовно того, чи вважає він Михайла Мудрика лідером молодіжної збірної та її головною зіркою, а також, чи доцільно порівнювати нинішню молодіжку з молодіжкою зразка 2006 року, де запалювали юний Артем Мілевський та сам Алієв.  

«Наше покоління з Мілевським, і нинішнє, зовсім різні. А нарахунок зірковості Мудрика, то я його зіркою не вважаю. Таким, зіркою, зробили його ви – журналісти й кореспонденти, насамперед. Мудирик – не зірка і не лідер збірної

Приїхав він в Челсі і що? Хіба він грає? Ні, не грає.  От коли він заграє в лондонському клуби, почне демонструвати якісну гру високого рівня, от тоді й можна буде називати його зірко. Не зараз. Нині – він просто футболіст», –  цитує Алієва SportNews.

  • Поєдинок 1/4 фіналу Євро-2023 Франція – Україна відбудеться 2 липня на румунському стадіоні «Клуж Арена». 
  • Початок гри о 22:00 за київським часом.