«Не забезпечив Арсеналу контроль»: англійські ЗМІ оцінили гру Зінченка у матчі проти Ліверпуля

Переглядів 7472
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не забезпечив Арсеналу контроль»: англійські ЗМІ оцінили гру Зінченка у матчі проти Ліверпуля
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
У матчі 30-го туру АПЛ Арсенал на виїзді втратив перемогу над Ліверпулем (2:2) після помилки українського захисника Олександра Зінченка. Британська преса оцінила гру нашого співвітчизника.

Арсенал не зумів зберегти переможний результат у матчі з Ліверпулем. На 87-й хвилині Александер-Арнольд обіграв Зінченка і зробив навісну передачу в штрафний, де Фірміно ударом головою зрівняв рахунок. Головний тренер Арсеналу Мікель Артета одразу після цього замінив українського захисника. 

Англійська преса загалом непогано оцінила дії Зінченка в цій грі, але особливо дісталося захиснику за помилку наприкінці матчу.

Football London - 6/10

"Грав дуже компактно, коли володів м'ячем, що йому властиво. Не забезпечив Арсеналу контроль, на який вони, можливо, розраховували, але на "Енфілді" це зробити дуже складно. Однак в останньому голі не впорався, дозволивши Александеру-Арнольду обійти себе".

Goal - 5/10

"Багато переміщався на позицію півзахисника, тому Арсенал часом виглядав вразливим на лівому фланзі, що було доведено, коли Ліверпуль забив свій другий гол".

90 min - 6/10

"Чудово володіє м'ячем, але простір, який він звільняв, зміщуючись у півзахист, неодноразово проривався Салахом".

The Sun - 6/10

"Важка гра для українця, оскільки Салах бігав за ним весь вечір. Кілька разів він опинявся не на своїй позиції, що є нормою. Але його пас, як завжди, був чудовий.

Тримав м'яч у складних ситуаціях, знімаючи напругу. Проте, Александер-Арнольд зробив усе, щоб зрівняти рахунок".

Зазначимо, що в поточному сезоні Зінченко провів за Арсенал 29 матчів, у яких забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Лондонці після цього матчу залишають за собою першу сходинку в турнірній таблиці АПЛ. Їхній відрив від найближчого переслідувача Манчестер Сіті становить п'ять шість, проте підопічні Хосепа Гвардіоли мають одну гру в запасі.