«Не захочуть його засмучувати»: легенда Арсеналу оцінив ймовірність трансферу Мудрика в лондонський клуб

Переглядів 758
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Не захочуть його засмучувати»: легенда Арсеналу оцінив ймовірність трансферу Мудрика в лондонський клуб
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
22-річний вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик стає дедалі ближчим до переходу в лондонський Арсенал, проте переговори щодо трансферу йдуть дуже важко.

Легенда Арсеналу Бакарі Санья висловив свою думку щодо можливого трансферу українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика до команди Мікеля Артети.

Санья виступав за Арсенал з 2007 по 2014 рік та провів у складі команди 284 матчі у всіх турнірах. З лондонським клубом француз виграв Кубок Англії у сезоні 2013/2014

Ветеран вважає, що перехід все ж таки відбудеться, незважаючи на деякі складнощі в переговорному процесі між клубами.

«Він приєднається до клубу. Я думаю, що футбольні трансфери – це гра розуму між покупцем та продавцем. Шахтар знає якість гравця і розуміє, що він нагороджений Арсеналом. Я думаю, що це станеться, але, можливо, наприкінці трансферного вікна»

На думку ексфутболіста «канонірів», менеджмент Шахтаря зробить крок назустріч Арсеналу, щоб психологічно не надламати Мудрика відмовою у трансфері.

«Шахтар наполягатиме і вестиме переговори до кінця, щоб отримати за свого гравця максимальну суму, але вони знають про бажання футболіста приєднатися до Арсеналу і не захочуть його засмучувати», – цитує Санья Eveningstandard.

Цього сезону Мудрик провів за Шахтар 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 40 мільйонів євро.

X