Не змогли обіграти Ізраїль: молодіжна збірна України провела перший матч на зборі у Грузії

Переглядів 1000
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Не змогли обіграти Ізраїль: молодіжна збірна України провела перший матч на зборі у Грузії
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
Товариський матч між молодіжними збірними України та Ізраїлю (U-21) відбувся у грузинському Тбілісі та завершився результативною нічиєю – 1:1.

Уже на 2-й хвилині українці повели в рахунку – після подачі зі стандарту з правого флангу м'яч відлетів до Кучерявого, який потужно пробив у ближній кут.

Поступово ізраїльтянам вдалося вирівняти гру й навіть провести невеликий штурм наприкінці першого тайму. На 45-й хвилині наші хлопці відповіли атакою з лівого флангу зі скидкою під удар у центр, однак суперників знову виручив кіпер.

Ситуація для української команди ускладнилася на 69-й хвилині, коли Кулаковський через кілька миттєвостей після виходу на заміну заробив пряму червону картку за небезпечний підкат.

Майже одразу після вилучення суперники зуміли відігратися. На 71-й хвилині Фесюн невдало вибив м'яч, потім сам же сфолив у штрафному, а Шахар реалізував пенальті. В підсумку рахунок залишився незмінним – 1:1.

21 листопада команда Руслана Ротаня зустрінеться з молодіжною збірною Грузії. Матч відбудеться на Tengiz Burjanadze Stadium у Горі.