НЕК Неймеген працюватиме з Динамо стосовно трансферу Дуелунда: датчанин бажає змінити клуб

Переглядів 288
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
НЕК Неймеген працюватиме з Динамо стосовно трансферу Дуелунда: датчанин бажає змінити клуб
Дуелунд у грі за НЕК Неймеген. Фото: Google
Міккель Дуелунд хоче змінити клубну прописку. Нідерландський НЕК Неймеген готовий працювати з київським Динамо з приводу переходу датського футболіста.

Керівництво нідерландського ФК НЕК Неймеген відреагувало на заяву 25-річного датського вінгера Міккеля Дуелунда, орендованого у київського Динамо, повідомляє видання Tipsbladet. Датчанин має бажання найближчим часом змінити команду.

Технічний директор НЕКа Карлос Алберс зазначив, що нідерландський клуб готовий відпустити Дуелунда достроково і вже почав працювати над реалізацією цього варіанту разом з Динамо.

«Це триває якийсь час. Йдеться про те, які перспективи у Міккеля тут. Минулого року він відіграв 874 хвилини, особливо у другій половині сезону грав мало. Тепер йому довелося задовольнятися виходами на заміну», – сказав Алберс. 

Також менеджер НЕКа розповів про переговори з Динамо.

«Орендований футболіст зазвичай приїжджає грати, тому питання з його боку досить логічне. Ми розуміємося на ситуації. Якщо з'явиться щось конкретне, ви про це дізнаєтесь. Ми готові слухати пропозиції та працювати разом із київським Динамо», — додав Алберс.

Додамо, що оренда Дуелунда у нідерландському клубі розрахована до 30 червня. Тоді ж у датського футболіста закінчиться контракт із київським Динамо.