Реал Луніна з яскравим камбеком переміг в Кубку Іспанії: конкурент українця пропустив два голи у першому таймі

Переглядів 894
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал Луніна з яскравим камбеком переміг в Кубку Іспанії: конкурент українця пропустив два голи у першому таймі
Лунін та Куртуа. Фото: Реал Мадрид
Мадридський Реал виграв у Вільярреала з рахунком 3:2 в матчі Кубка Іспанії. Мадридці після двох пропущених м'ячів у першому таймі виграли зустріч.

19 січня в рамках матчу 1/8 фінала Кубка Іспанії Вільярреалом зустрічався з мадридським Реалом. Напередодні цього поєдинку український воротар «галактікос»  Андрій Лунін був здивований заявою італійського наставника Реала Карло Анчелотті поставити в основу мадридців на цю гру бельгійського голкіпера Тібо Куртуа, а не українця.

У підсумку Куртуа і вийшов у старті на цю зустріч. У першому таймі Вільярреал двічі забив у ворота Реала після голів Етьєна Капу та Самуеля Чуквуезе. Але у другій половині зустрічі мадридцям вдалося зробити камбек та перемогти. За Реал точно пробили Вінісіус Жуніор, Едер Мілітао та Дані Себальйос. Вершкові перемогли в цьому матчі з рахунком 3:2.

Додамо, що у січні Реал ще зіграє в Більбао з Атлетіком (22.01) та на своєму полі з Реалом Сосьєдад (29.01). Обидва поєдинки проти баскських команд розпочнуться о 22:00.

У турнірній таблиці Ла Ліги Реал з 38 очками іде другим, відстаючи від першої Барселони на три бали.

До слова, у цьому сезоні український воротар Андрій Лунін зіграв за Реал сім матчів, у яких він пропустив чотири м'ячі та тричі залишив свої ворота «сухими».

X