Луніна здивували слова Анчелотті: тренер Реала дав прес-конференцію напередодні матчу з Вільярреалом

Переглядів 698
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Луніна здивували слова Анчелотті: тренер Реала дав прес-конференцію напередодні матчу з Вільярреалом
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін залишиться в запасі у поєдинку Кубка Короля з Вільярреалом. В основі зіграє бельгієць Тібо Куртуа.

Український голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін був здивований тим, що італійський наставник «галактікос» Карло Анчелотті вирішив поставити Тібо Куртуа у стартовий склад команди на матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії з Вільярреалом. Про це повідомляє видання Relevo.

23-річний український воротар дізнався про таке рішення Анчелотті не особисто і був здивований, коли почув такі слова від тренера на його прес-конференції.

За інформацією цього джерела, Луніним цікавляться клуби Англійської Прем’єр-ліги та німецької Бундесліги. Андрій прийме рішення щодо свого майбутнього вже цього літа.

Контракт українського воротаря з Реалом розрахований до червня 2024-го року.

Зазначимо, що 15 січня в матчі за Суперкубок Іспанії Барселона виграла в Реала з рахунком 3:1. Матч Кубку Іспанії з Вільярреалом «галактікос» зіграють 19 січня. Початок зустрічі о 22:00. Також у січні команда Луніна зіграє з Атлетіком в Більбао (22 січня) та на «Сантьяго Бернабеу» з Реалом Сосьєдад.

На даний момент мадридський Реал з 38 очками іде другим в чемпіонаті Іспанії, відстаючи від першої Барселони на три бали.