«Нема стимулу зростання»: Циганик знайшов причину нищівної поразки Шахтаря в 1/8 Ліги Європи

Переглядів 417
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Нема стимулу зростання»: Циганик знайшов причину нищівної поразки Шахтаря в 1/8 Ліги Європи
Шахтар - Феєнорд. Фото: УЄФА
Відомий журналіст Ігор Циганик вирішив обговорити розгромну поразку донецького Шахтаря в 1:7 в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти голландського Феєнорда.

Журналіст Ігор Циганик спробував розібратися в причинах нищівної поразки Шахтаря у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Шахтар програв Феєнорду 1:7. Зараз нам потрібно заспокоїтися, проаналізувати все і рухатися вперед. Інакше ми матимемо те, що в четвер у Роттердамі. Українська команда без жодних шансів програє Феєнорду. Не Баварії, не Реалу, а Феєнорду. До речі, з мадридським Реалом Шахтар грав набагато краще, є багато причин – недонастрій, довга дорога, нинішні реалії тощо».

Також Циганик вважає, що українські футболісти втратили стимул для прогресу, адже вони знають, що не опиняться після провального матчу на лаві для запасних.

«Футболісти не відчувають, що якщо вони невдало зіграють, їх посадять на лаву. Це зараз стосується практично всіх команд. Нема стимулу зростання, боротьби за своє місце. Це, певно, стало головною причиною. Мені шкода Шахтар та Йовічевіч, але треба забути та йти далі. Я вдячний їм за цей сезон. Команда пригнула набагато вище своєї голови», – поділився думкою Циганик у програмі «ЦиганикLive».

Наразі донецька команда посідає перше місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 42 очки.

У 19-му турі чемпіонату України «гірники» зіграють 2 квітня на виїзді проти одеського Чорноморця.

X