«Немає відповідальності»: Кучер різко відреагував на поразку Дніпра-1 від Панатінаїкоса у Лізі чемпіонів

Переглядів 4647
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Немає відповідальності»: Кучер різко відреагував на поразку Дніпра-1 від Панатінаїкоса у Лізі чемпіонів
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Дніпро-1 програв Панатінаїкосу у першому для себе матчі Ліги чемпіонів в історії. Головний тренер команди Олександр Кучер поділився думками щодо цього результату.

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував поразку від Панатінаїкоса (1:3) у першому матчі другого раунду кваліфікації до Ліги чемпіонів.

«У першому таймі десь злякалися суперника, хоча нічого страшного не було, такі ж люди, проти яких треба і можна грати. Пропустили гол, після чого вже пішла гра, з’явився малюнок, пішли моменти.

У другому таймі непогано грали, але ось ці півмоменти біля наших воріт… півмомент – нам гол, півпмомент – нам гол. Немає якоїсь відповідальності, концентрації. Не можна граючи з такими командами давати так легко забивати».

Український спеціаліст порівняв цей матч з минулим сезоном у єврокубках.

«У тому сезоні в єврокубках проти нас три удари – три голи. Зараз також – три удари і три голи. Не розумію чому так. Мабуть, десь не донесли і не достукалися до хлопців.

Але говорити про те, що все втрачено, я так сказати не можу. Ми непогано грали у другому таймі: бігли, накривали, були моменти і могли забивати більше, проте втратили концентрацію і пильність, внаслідок чого отримали незрозумілі голи», – сказав Кучер пресслужбі Дніпра-1.

  • Гра-відповідь між Панатінаїкосом і Дніпром-1 відбудеться в Афінах.
  • Поєдинок заплановано на перше серпня. Початок матчу о 20:30 за київським часом.
  • У разі проходу віце-чемпіона Греції, спортклубівці у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ можуть потрапити на Марсель.
  • За невдалого результату на будь-якій стадії Дніпро-1 перейде до Ліги Європи, але до групи – лише в тому випадку, якщо в Лізі чемпіонів переможе хоча б одного суперника.