«Немає захвату від співпраці з MEGOGO»: журналіст повідомив нові подробиці щодо телепулу на наступний сезон

Переглядів 1943
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Немає захвату від співпраці з MEGOGO»: журналіст повідомив нові подробиці щодо телепулу на наступний сезон
Фото: Google
В сезоні 2024/2025 років в українському футболі нарешті може з’явитися так званий єдиний телепул. Більшість власників клубів УПЛ дійшли консенсусу.

Спортивний журналіст Михайло Співаковський, посилаючись на свої джерела, розповів, що обговорювалось на зустрічі власників клубів української Прем’єр-лізі стосовно єдиного телевізійного пулу.

«Зараз ідея така - перед наступним сезоном хочуть віддати всі права одному каналу. Я так розумію, загальнодоступному.

Концепція така: якщо війна скінчиться - робимо безкоштовну демоверсію, потім, якщо йде нормально, переводимо на платну. Якщо війна не закінчується - до кінця війни безкоштовне телебачення».

Показ футболу на вітчизняному телебаченні в його нинішньому форматі явно не задовольняє власників клубів УПЛ. Фактично монополію одного з власників прав на показ матчів елітного дивізіону, мають намір припинити.

«Немає захвату від співпраці з MEGOGO. 

З тих дев’яти (власників клубів УПЛ – прим.) більшість, я так розумію, проголосувала за», – розповів Співаковський в ефірі у «ТаТоТаке».

  • До початку сезону 2023/2024 11 клубів УПЛ погодилися передати права на трансляцію матчів на усіх доступних OTT-платформах в Україні (MEGOGO, Setanta, Sweet.tv, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV).
  • Рух і Минай транслюються на YouTube-каналі УПЛ ТБ.
  • Динамо, Дніпро-1 та Зоря залишаються на каналах холдингу 1+1 Media.