«Неможливо давати червону за таке»: ван Леувен розкритикував дії арбітра у матчі Шахтаря проти Руха

Переглядів 18253
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Неможливо давати червону за таке»: ван Леувен розкритикував дії арбітра у матчі Шахтаря проти Руха
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Патрік ван Леувен прокоментував результат поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги проти львівського Руха (1:1).

За методичками Мірчі Луческу. Наставник Шахтаря Патрік ван Леувен, не вигадав нічого кращого, як звинуватити в нічийному результаті гри з Рухом (1:1) головного арбітра матчу.

«Мій настрій дуже змінився після рішення арбітра, який вилучив Ракицького. Це смішне рішення. Такі типи арбітрів не повинні знаходитися на полі.

Якщо ти навіть не бачиш це сам, є ще ж арбітр на ВАРі. Неможливо давати червону за таке. Це був чистий відбір, спочатку гра в м’яч», – сказав ван Леувен в післяматчевому флеш-інтерв'ю в ефірі УПЛ ТБ. 

Про те, що головний рефері поєдинку у Львові  Віталій Романов на 24-й хвилині гри, після підказки у вухо від арбітру на VAR Ярослава Козика, не зарахував гол у ворота донецького клубу, голландський фахівець делікатно промовчав.

  • На 21-й хвилині поєдинку гри Ярослав Ракіцький отримав пряму червону картку за жорсткий підкат проти Іллі Квасниці.
  • Після поєдинку у Львові Шахтар має в активі 18 очок та посідає перше місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, всього на очко випереджаючи Кривбас.
  • В наступному турі УПЛ команда Патріка ван Леувена зіграє проти полтавської Ворскли. Поєдинок заплановано на 30 вересня. Початок гри о 17:00.
  • 26 вересня «гірники» проведуть поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти Вереса. Матч у Рівному розпочнеться о 17:00.