«Непросто адаптуватися»: Малиновський прокоментував перемогу Марселя та розхвалив зіркового конкурента

Переглядів 1510
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Непросто адаптуватися»: Малиновський прокоментував перемогу Марселя та розхвалив зіркового конкурента
Руслан Маліновьский. Фото: GettyImages
Півзахисник збірної України та французького Марселю Руслан Малиновський дав коментар після гри з Анже, яка закінчилася перемогою його команди.

У неділю, 14 травня, у матчі 35-го туру чемпіонату Франції Марсель переміг Анже з рахунком 3:1.

Після матчу Руслан Малиновський, який провів усі 90 хвилин на полі дав коментар французькому виданню Le Provence.

«Матч був непростим, ми знали, що для Анже чемпіонат уже закінчився і вони грають без тиску. Ми, на відміну від них, мали обов'язково перемагати. Нам залишилося виграти три гри. Важливо було здобути три очки. Тепер ми можемо почати готуватися до поїздки в Лілль»

Півзахисник збірної України визнав, що ще не до кінця адаптувався до чемпіонату Франції.

«Непросто адаптуватися до нової команда та чемпіонату. Тут грають в інший футбол, це нормально, але я щодня на тренуваннях працюю на максимумі. В наступному сезоні я почуватимусь більш впевнено після підготовки та товариських матчів з командою»

Малиновський поставив мету виграти всі матчі чемпіонату, що залишились. Хавбек запевнив, що його команда повинна пройти щонайменше до групового етапу Ліги чемпіонів.

Також Руслан не залишив поза увагою потужний виступ його конкурента та колишню зірку збірної Франції Дімітрі Пайє.

«Ми знаємо сильні сторони Дімітрі, я дуже радий за нього. Він забив важливий гол для команди й показав чудову гру. Якщо Пайє забиватиме у всіх матчах, я пишатимуся ним», - прокоментував Малиновський.

Цього сезону півзахисник збірної України провів 20 матчів за Марсель, в яких забив два голи. Команда Руслана йде на третьому місці, маючи відрив від Монако у вісім балів.

X