«Несправедливий рахунок для нас»: головний тренер Аріса однозначно відреагував на перемогу над Динамо

Переглядів 1153
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
«Несправедливий рахунок для нас»: головний тренер Аріса однозначно відреагував на перемогу над Динамо
Апостолос Терзіс, фото: ФК Аріс
Головний тренер Аріса Апостолос Терзіс прокоментував перемогу його підопічних над Динамо (1:0) в рамках першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

У четвер, 10 серпня, Динамо програло Арісу на виїзді (0:1) у матчі третього раунду відбору Ліги конференцій. Головний тренер грецької команди Апостолос Терзіс відреагував на результат.

«Ми були зосереджені. Треба було дотримуватися плану, особливо в обороні. Хлопці виконали все на 100%. Сьогодні була наша найкраща гра. Нам потрібен час на підготовку, у нас було багато нових гравців. Хлопці реагують, Це чудова перемога».

При цьому спеціаліст вважає, що його команда мала вигравати з більшим рахунком

«Ще нічого не закінчено. Динамо – якісна команда, з гравцями, які добре тримають м'яч. Хлопці були зосереджені на обороні. Вони заслуговують на привітання. Рахунок 1:0 несправедливий для нас, ми могли забити другий і третій гол», – наводить слова Терзіса місцеве видання gazzetta.

  • Матч-відповідь пройде у Бухаресті. Початок – о 20:00 за Києвом.
  • Переможець цієї пари зіграє у раунді плей-оф відбору з Бешикташем чи Нефтчі. Перша гра цих команд завершилася виїзною перемогою турків (3:1).