Невтішний вердикт Мудрику: в Англії підбили проміжні підсумки дій українця у складі Челсі

Переглядів 4070
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Невтішний вердикт Мудрику: в Англії підбили проміжні підсумки дій українця у складі Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Більшу частину сезону гравці лондонського Челсі не вражали, але продемонстрували проблиски прогресу під керівництвом Маурісіо Почеттіно.

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно шукає своїх гравців, які зможуть зіграти в останніх 12 іграх сезону - а це може бути 13 матчів, якщо лондонці переможуть Манчестер Сіті в півфіналі Кубка Англії наступного місяця.

Журналісти Football.london оцінили гравців Челсі за матчі в поточному сезоні. Український вінгер команди Михайло Мудрик поки що шукає своє місце у стартовому складі.

Талановитий футболіст отримав від журналістів видання шість балів за свої виступи в поточній кампанії.

«З точки зору гольових передач ця кампанія для Мудрика не є катастрофічною. У цьому сезоні українець забив шість м'ячів і віддав дві гольові передачі за Челсі. Однак у своєму першому повному сезоні в клубі він не зіграв і близько до тієї кількості, на яку розраховував. По суті, Мудрику ще тільки належить зіграти в Прем'єр-лізі у 2024 році».

  • 23-річний Мудрик провів у поточному сезоні 30 матчів за Челсі у всіх турнірах, забив шість голів і зробив три результативні передачі.
  • Контракт українського хавбека з англійським клубом дійсний до 2031 року.
  • Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця в 35 мільйонів євро.
  • Наразі Челсі посідає 11-те місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 39 очок у 27 матчах.
  • У найближчому турі чемпіонату Англії команда українця зіграє на своєму полі з Бернлі 30 березня. Початок – о 17:00 за київським часом.