«Незабутній матч із Шахтарем»: Коваль згадав часи у Динамо та висловив претензії до фіналу Кубка Молдови

Переглядів 612
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Незабутній матч із Шахтарем»: Коваль згадав часи у Динамо та висловив претензії до фіналу Кубка Молдови
Максим Коваль. Фото: Google
Український голкіпер Шерифа Максим Коваль на передматчевій пресконференції поділився своїми очікуваннями від фінального поєдинку в Кубку Молдови з Бєльці.

Максим Коваль наголосив на важливості для Шерифа майбутнього фіналу Кубка Молдови проти Бєльці. Український голкіпер навіть згадав свій досвід гри у фіналі Кубка України у складі Динамо, коли кияни в сезоні 2016/17 у вирішальній грі поступилися Шахтарю (0:1).

«Цей матч дуже для нас важливий, хочемо завершити сезон на мажорній ноті. У мене вже є досвід гри в таких іграх. Незабутній матч із Шахтарем, хоч ми тоді й програли. Але атмосфера була шикарною, багато фанатів і цікава гра. Що стосується пенальті - завтрашня гра покаже, чи станеться це».

При цьому гравець висловив своє невдоволення ареною, яка прийматиме гру. Матч відбудеться на Міському стадіоні в місті Хинчешти, який є домашнім для Петрокуба і Сперанци.

«Мені не зрозумілий вибір стадіону. Складнощі з газоном, і не тільки. Розумію, коли граєш на якомусь етапі, і приїжджаєш у гості. Круто, коли маленькі села і міста причетні до футболу. Вважаю, що фінал має відбуватися в іншому місці, з кращими умовами», - цитує Коваля пресслужба Шерифа.

X