«Незрозуміло, що сталося»: Кучер висловився про важку перемогу Дніпра-1 над Рухом

Переглядів 1849
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Незрозуміло, що сталося»: Кучер висловився про важку перемогу Дніпра-1 над Рухом
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер підбив підсумки сьогоднішнього матчу 22-го туру УПЛ проти львівського Руху (3:2), який проходив в Ужгороді.

Дніпро-1 наприкінці матчу з Рухом вирвав перемогу у львів'ян у компенсований час до другого тайму.

Кучер після матчу з Рухом провів паралелі між сьогоднішньою грою та поєдинком першого кола, який також завершився перемогою спортклубівців 3:2 з голом на останніх хвилинах. 

«Сьогодні по рахунку було якесь дежавю, як у матчі першого кола. А по грі, то наша команда не виходила з половини поля суперника – ми створювали моменти і з гри, і зі стандартів. Повели 2:0 і далі незрозуміло, що сталося: чи втратили концентрацію, чи якась вальяжність пішла, але суперник один раз дійшов до воріт і забив два голи».

Також наставник дніпровської команди відзначив вольові якості своїх підопічних. 

«Звичайно, що після цього гравці Руху піднялися духом, закрилися і нам треба було заново скривати їх захист. Хлопці молодці у тому плані, що вони витримали гру і забили гол, котрий і був нам потрібен для позитивного результату», – цитує Кучера пресслужба клубу.

Дніпро-1 провів 21 матч, набрав 48 очок і знаходиться на другому місці у турнірній таблиці УПЛ. 29 квітня спортклубівці проведуть наступний матч проти Інгульця.