«Нічого нового»: Заховайло зробив висновки стосовно ЧС-2022 у Катарі

Переглядів 3173
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Нічого нового»: Заховайло зробив висновки стосовно ЧС-2022 у Катарі
В'ячеслав Заховайло. Фото: Google
Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився враження від чемпіонату світу цього року у Катарі. Експерт вважає, що цей турнір нічого нового не приніс у гру мільйонів.

Агент Заховайло впевнений, що ЧС-2022 у Катарі не приніс ніяких нових тактик у гру команд.

«Аргентина-Хорватія 3:0. Цим зіграним матчем можна починати підбивати підсумки. Нічого нового у сенсі тактичних задумів та організацій гри цей чемпіонат не дав. 

Є футбольне прислів'я в наших широтах, - граємо від грубки. Віддали м'яч супернику, сіли в блоки в обороні, чекаємо на помилку суперника і відкриті простори в зонах».

Заховайло впевнений, що головні тренери збірних вибирали тактику відштовхуючись від виконавців, які є в їхньому розпорядженні.

«Такий стиль гри тренери збірних обрали не від хорошого життя. Для іншого методу гри є дефіцит виконавців. Останні роки футбол став більш інтенсивним та атлетичним. 

Гравці оборони грають із неймовірною концентрацією та індивідуальними діями зламати блоки складно. Та й немає поки що на горизонті таких обдарованих гравців (Мессі не в рахунок - це інопланетянин)».

Також Заховайло оцінив виступ на турнірі Бразилії, Аргентини та Франції.

«Чекав на нового від бразильців. Але, на жаль, піч у них виявилася дірявою. Аргентина? У цієї команди особлива хімія в роздягальні - літає дух Марадони. Від матчу до матчу додають у всіх компонентах гри. 

Франція? Велика моя надія на супер-фінал. Сьогоднішній матч проти Марокко носить більше політичного підґрунтя, ніж футболу. І це цікаво частково. Чекаю на фінал…», — написав Заховайло у фейсбуці. 

Нагадаємо, що збірна Аргентини у фіналі чекає переможця пари Франція – Марокко, які зустрінуться сьогодні о 21:00.