«Ніхто з журналістів наживо не бачив контракт Мудрика»: агент відреагував на зарплату українця у Челсі

Переглядів 2084
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Ніхто з журналістів наживо не бачив контракт Мудрика»: агент відреагував на зарплату українця у Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Відомий український футбольний агент Микита Швець прокоментував інформацію про заробітну плату півзахисника збірної України Михайла Мудрика у лондонському Челсі.

Минулого тижня український вінгер Михайло Мудрик перейшов із донецького Шахтаря в лондонський Челсі. Півзахисник підписав контракт до літа 2031 року, а зарплата гравця у новому клубі, за різними даними, становила від 5,5 мільйонів євро до 7,5 мільйонів євро.

В ексклюзивному інтерв'ю Fanday агент Микита Швець висловився про зарплату Мудрика у Челсі.

«Я впевнений, що ніхто з журналістів наживо не бачив особистий контракт Михайла, тому сприймати ці дані як точні, я не став би. Безумовно, вони десь близькі до реальності, але у контракті можуть бути прописані різноманітні пункти, які формують зарплату гравця, такі як: підписний бонус, індивідуальні бонуси за перфоманс чи досягнення, командні бонуси».

За словами відомого агента, дізнатися про точну зарплату футболіста дуже важко, оскільки вона залежить від різних факторів.

«Також часто клубами практикується збільшення зарплати з кожним наступним сезоном, залежно від досягнень гравця тих чи інших цілей, поставлених клубом. Тому, як правило, фінальні цифри завжди частково відрізняються від того, що прослизає у пресу».

Челсі з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Найближчий матч нова команда українця проведе проти Ліверпуля. Зустріч відбудеться 21 січня та розпочнеться о 14:30.

X