«Ніколи не лаятиме за помилки»: захисник молодіжної збірної України – про секрет Ротаня

Переглядів 1505
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ніколи не лаятиме за помилки»: захисник молодіжної збірної України – про секрет Ротаня
Максим Таловеров. Фото: Google
Гравець оборони чеського Слована та молодіжної команди України Максим Таловеров поділився думкою про наставника нашої збірної U-21 Руслана Ротаня.

Захисник Слована Таловеров вважає, що головний тренер молодіжної збірної України Ротань завжди стоїть на своєму, що і приносить результат.

«Секрет успіху Руслана Петровича у тому, що він завжди стоїть на своєму. З першого збору нашої команди він задумав грати в одному стилі, і ми весь цей час його дотримувалися. 

Протягом року у нас нічого не виходило, але людина стояла на своєму. Не звертав уваги на хейт, на критику з абсолютно різних сторін як уболівальників, так і експертів, які дуже багато говорять».

Також Таловеров сказав, що Ротань гарно відноситься до гравців.

«До футболістів він ставиться з гумором та завжди підтримує. У мене завжди в голові сидить його фраза, що він ніколи не лаятиме за помилки. А лаятиме за неправильну думку. 

У нього завжди у пріоритеті правильне рішення, а потім уже виконання. В ідеалі ці компоненти повинні збігатися», — сказав Таловеров у інтерв’ю для FanDay.net.

Нагадаємо, що Ротань зміг вивести молодіжну на Євро-2023, а зараз буде поєднувати роботу наставника у збірній та ФК Олександрія.

X