Німеччина рятується від вильоту: Іспанія упустила перемогу на заключних хвилинах

Переглядів 2873
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Німеччина рятується від вильоту: Іспанія упустила перемогу на заключних хвилинах
Альваро Мората. Фото: ФІФА
У матчі другого туру групового етапу Чемпіонату світу в квартеті Е зустрічалися Іспанія та Німеччина. Фінальний свисток зафіксував гольову нічию з рахунком 1:1.

Німеччина сенсаційно поступилася у першому турі збірній Японії, яка по ходу зустрічі програвала Камбек азійської команди серйозно похитнув шанси «бундестім» на вихід у плей-офф. У свою чергу Іспанія каменя на камені не залишила від Коста Ріки, знищивши її з рахунком 7:0.

Перший тайм був дуже обережним у виконанні обох збірних. Команди приглядалися один до одного, адже розуміли, що ціна пропущеного голу дуже висока.

Проте німці на 40-й хвилині забили гол, але його було скасовано після VARу через офсайд. Автор голу Рюдігер сильно засмутився.

Команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

У другому таймі на 62-й хвилині гри Іспанія повела у рахунку. Альба чудово виконав свою роботу, відігравши важливу роль у взятті воріт. Він виклав м'яч під удар партнеру, яким виявився Мората і з пострілом того в лівий кут воріт Ноєр не впорався.

Але на 83-й хвиилні НІмеччина зрівняла рахунок. Фуллькруг опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав м'яч у штрафному майданчику та безжально відправив його в ліву дев'ятку. Рахунок став 1:1.

Фінальний свисток зафіксував гольову нічию 1:1

Таким чином Іспанія має чотири очки у своєму активі та посідає перше місце, а Німеччина за два тури набрала один пункт та опинилася на останній позиції в групі Е. 

X